O nama

O nama

 

Mi smo jedan veliki tim, sastavljen od profesionalnosti, znanja, stručnosti, iskrenog razumevanja za potrebe ljudi, kako u fizičkom, tako i u psihološkom smislu. Taj tim čine ljudi koji su vrhunski lekari, svako iz svoje specijalnosti. Uključeni su internisti, kardiolozi, lekari urgentne medicine, anesteziolozi, i mnogi drugi. Pored njih, tu su fizioterapeuti, patronažne i medicinske sestre, ali i ekipa koja obavlja sanitetski prevoz.

Ono što želimo reći, to je da ste sa nama zbrinuti 100%, i da se možete sasvim opustiti, bez dodatne brige o svom stanju, toku lečenja, oporavka i slično. Često takve misli znaju da opterete čoveka, ali kada se toga rasteretite, jednostavno, jer znate da o vama brinu profesionalci, i to u svakom trenutku, sve bude mnogo lakše i podnošljivije. 

Pođimo od sanitetskog prevoza. To bi značilo da ne postoji mesto na celoj planeti, gde mi ne možemo da vas prevezemo. To tvrdimo iz razloga jer imamo obezbeđen i avio transport, kao i prevoz pacijenata kombijem svuda po našoj zemlji i Evropi.

Vozila su specijalno opremljena, tako da poseduju modernu tehniku, koja može doslovce da spasi život. Tu se nalazi aparatura za merenje pritiska, srčanog rada (EKG), boca sa kiseonikom, aparati za oživljavanje, kao i sva neophodna terapija koja se aplicira ukoliko je potrebno.

U vozilu koje vas prevozi, nalaze se lekari urgentne medicine, dakle, spremni da pravovremeno reaguju, i tokom celog puta oni prate vaše stanje. Isto tako, prisutni su anesteziolog, medicinska sestra... Vozači su sa višegodišnjim iskustvom, i biraju one maršrute i puteve koji su najbrži, nabliži i najadekvatniji za prevoz obolelih ljudi.

Takođe, vozila su klimatizovana, tako da ćete se uvek ugodno osećati. Ležajevi su udobni, sve je komforno i prijatno. Bezbedno ćemo vas preuzeti, čak i ako vaša zgrada nema lift ili se nalazi na nekom teško pristupnom mestu, jer ništa za nas ne predstavlja prepreku. Siguran transport i predaja u ruke lekarima specijalistima u medicinskoj ustanovi koja je krajnja destinacija, znači da je naš posao uspešno završen, pre svega na vaše zadovoljstvo i dobrobit.

Kućna nega je druga usluga koju vam nudimo i tu se radi o medicinskom nadzoru u vašem domu. U to je uključeno praktično sve: lekari specijalisti, koji mogu da izvrše dijagnostiku, kao i prepisivanje određene terapije, a nakon toga kreće praćenje stanja pacijenta, reakcije na primljene lekove i injekcije, nus pojave, neželjene efekte ako ih ima i slično. 

Medicinske sestre mogu dežurati dvadeset četiri časa dnevno, ali isto tako mogu i da dođu samo ujutru, kako biste primili injekciju, na primer. 

Pored svega navedenog, imamo i gerontološku službu, koja se stara o starim, iznemoglim i bolesnim licima. Ponekad su te osobe nepokretne ili veoma teško pokretne, pa je potrebna pomoć i pri odlasku u toalet ili kod održavanja lične higijene.

Kao što vidite, obuhvatili smo širok spektar različitih usluga, a sve one imaju jedan jedini cilj: da vama bude dobro, da se opravite, izlečite, da se vratite u formu, ili da vam olakšamo teške trenutke kroz koje prolazite. 

Prema pacijentima se odnosimo sa posebnim poštovanjem, iskrenom brigom, uvek smo spremni na razgovor, i od srca dajemo osmeh, toplu reč i pogled pun nade.