Vitaminske infuzije

Vitaminske infuzije

Živimo u vremenu koje je veoma stresno, brzo, napeto i preplavljeni smo svakoga dana sa bezbroj obaveza.13 vitaminska infuzija

Možda je baš zbog toga svet obuzeo jedan novi trend, a to su vitaminske infuzije.

Naime, usled želje da postignemo da završimo sve i još da imamo vremena za slobodne aktivnosti, često iscrpljujemo organizam, tako da nam pada imunitet, pa oboljevamo od nekih bolesti na koje bismo bili otporni, u normalnim okolnostima. Preforsiranost radom je odlika savremenog čoveka, pa tu možda treba tražiti razlog zbog čega su vitaminske infuzije postale apsolutni hit u svetu.

Nekada, to jest, pre par godina, ljudi su se zadovoljavali zdravim šejkovima i smuti napicima, ali danas, veću učinkovitost vide u uzimanju vitamina i minerala intravenozno. Od toga se momentalno osećaju bolje, sa više snage, energije, bez umora, iscrpljenosti i svega što su osećali do pre svega par minuta.

Vreme koje je potrebno da se mešavina vitamina i minerala ubrizga u venu je od trideset do šezdeset minuta, pri čemu taj koktel birate sami. Naravno, na usluzi vam stoji naše stručno osoblje koje može da preporuči najbolju varijantu za vas.

Ubrizgavanje vitaminske infuzije mora da obavi isključivo neko ko je stručan, dakle, samo medicinsko osoblje. Vitaminske infuzije se najčešće daju u domu osobe koja želi da se regeneriše na ovaj način, pa sve to doprinosi osećaju udobnosti i komfora.

Mnoge svetski poznate ličnosti prate ovaj trend, upravo zbog prebrzog tempa života, koji iz čoveka izvlači i poslednji atom snage. Neke od tih selebritija su Madona, Rijana, Sajmon Kovel...

Možda se pitate, zbog čega se ne uzmu vitamini i minerali oralno, kao što je to oduvek bilo? Odgovor se krije u činjenici da je dosta učinkovitije kada se oni ubrizgaju pravo u venu, jer nisu izloženi želudačnom soku koji bi ih delimično rastvorio.