Transport pacijenata

Transport pacijenata

Transport pacijenata se drugačije naziva sanitetski prevoz, i u najkraćim crtama objašnjeno, to je dolazak specijalnog vozila do vašeg doma, preuzimanje pacijenta, njegovo unošenje u vozilo i prevoz na adresu odgovarajuće zdravstvene ustanove.8 Transport pacijenata

Ovo šturo objašnjenje ima dosta aspekata koje se trudimo da ispoštujemo. Pre svega, u našem stručnom timu se nalaze lekari svih specijalnosti. To znači da imamo kardiologe, internitste, anesteziologe, lekare urgentne medicine, fizioterapeute, medicinske tehničare i sestre...

Od prirode vaše bolesti, zavisi koje ćemo lekare poslati na vašu adresu. Čak i ako želite da prevoz bude obavljen iz Beograda, na primer, do neke udaljene destinacije, kao što je bolnica u Nemačkoj, to neće biti problem za nas. Ovakve usluge smo pružali bezbroj puta, tako da smo stekli pravu „malu armiju“ zadovoljnih pacijenata koji svoje iskrene preporuke prenose dalje rođacima, prijateljima, komšijama, poznanicima, kolegama... Razlog je jednostavan – zadovoljstvo uslugom i osobljem.

Stručni kadar nije jedini koji utiče na ovakvu pozitivnu ocenu korisnika, već i to da u našim vozilima, koja su specijalno opremljena, imamo sve moderne aparate koji služe za slučaj da čoveku tokom vožnje pozli ili se ne ne oseća dobro. U svakom trenutku možemo da izmerimo šećer, pritisak, da znamo broj otkucaja srca, da uradimo EKG, pružimo kiseonik...

Vozila naših ekipa su klimatizovana, imaju udobne ležajeve, a sam unos i iznos obolele osobe je maksimalno pažljiv, pošto smo sasvim svesni da i najmanje pomeranje može da izazove pogoršanje stanja, posebno kada je reč o ljudima koji su imali neku saobraćajnu nezgodu.

Visoke stepenice, zgrade bez lifta i stanovi koji se nalaze na visokim spratovima, nisu prepreka za naše iskusne tehničare, lekare, vozače, sestre i sve druge članove tima.

Dobro poznajemo sve puteve Srbije i Evrope, tako da stižemo brzo i sigurno. Od skoro smo uveli i mogućnost da prevozimo pacijente na druge krajeve sveta, uz pomoć avionskog prevoza.

Dakle, ne postoji skoro ništa gde ne biste mogli da računate na nas, i kada je u pitanju ljudstvo i kada je reč o tehničkoj opremljenosti. U svoj posao smo dugo ulagali, jer imamo želju da postanemo lideri u regionu kada je reč o pružanju usluga sanitetskog prevoza i kućne nege.

Kućna nega je veoma važna, pošto se lečenje može nastaviti u udobnosti doma, i ne mora se ostajati bespotrebno u bolnici. Osim toga, ova varijanta lečenja košta manje od bolničkog tretmana, a još jedan benefit jeste da se kapaciteti u zdravstvenim uslovima oslobađaju za teže slučajeve. To je posebno značajno u vanrednim situacijama, kao što su na primer, pandemije i slično.

Transport pacijenata je bezbedan, pre svega, jer sa vama nije samo vozač i tehničar, već i lekari specijalnosti koje su vama potrebne, plus anesteziolog i lekar urgentne medicine. To znači da ne postoji problem koji može da iskrsne dok se nalazimo na putu, a da mi ne možemo da ga uspešno saniramo i rešimo.

Prepustite svoje zdravlje u naše ruke i nećete se pokajati, jer se mi svojski trudimo da radimo pre svega, u vašem interesu, za vašu dobrobit, a to je ujedno, i naša najveća satisfakcija i zadovljstvo.